Schietpartij Groningen

Schietpartij Groningen Senin 11 Juli 2022 Schietpartij in centrum Groningen. Te zien is hoe de dader door meerdere mannen uit een straat wordt.


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen

Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden.

. Daarbij zijn gewonden gevallen. Schietpartij Groningen Drie gewonden Dader opgepakt Meer info HIERRR vandaag 0650 64477 64477 views vandaag schieten groningen wtf straat pistool biem ruzie. GRONINGEN - Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt.

Dat meldt de politie op. GRONINGEN - update 1336 uur De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zaterdagavond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie. Twee mannen van 47 en 58.

Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. 10 juli 2022 GRONINGEN Een 50-jarige man uit Leeuwarden is overleden nadat hij zaterdagavond werd neergeschoten in het centrum van Groningen. De schutter is aangehouden.

Bij een schietpartij in de Groningse binnenstad gisteravond is een dode gevallen. Hij is uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis. 10-07-2022 1542 Shutterstock.

Te zien zijn een aantal schreeuwende. Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de. Inmiddels is een verdachte opgepakt.

Een motief voor de schietpartij is nog niet bekend. De straat wordt afgesloten door de hulpdiensten. Drie gewonden verdachte opgepakt Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij.

Politie Groningen POL_Groningen Er zijn in totaal drie personen gewond geraakt bij dit incident. Groningen Zaterdagavond is even voor 2000 een schietpartij in de Haddingestraat geweest. Hij is uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis.

Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen. Een van de personen die zaterdagavond gewond raakte bij een schietpartij in Groningen is overleden. Rick ten Cate ProNews Producties Schietpartij in centrum Groningen.

Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de. Bij een schietpartij in de binnenstad van Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten. Groningen Aan de Boeg in Groningen heeft zaterdagavond rond 2200 uur een schietincident plaatsgevonden.

De politie kreeg even voor 2000 uur een melding van een schietincident in de Groningse binnenstad. Daarbij is een 19-jarige man uit Groningen gewond geraakt. Schietpartij Groningen Minggu 10 Juli 2022 De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de.

Hier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond. Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad. Naast de politie is ook de ambulancedienst ter plaatse en is er een.

Er is een verdachte aangehouden. Gerben Lochorn Huisarts Te. De hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat.

De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag. Hij werd met ernstige verwondingen naar het. Het gaat om een 50-jarige man uit Leeuwarden.

Wapen Het zijn wild west-beelden van een schietpartij die rond acht uur op zaterdagavond plaatsvond in de Groningse binnenstad. De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden.


Leidsestraat En Plein Hier Gefotografeerd Op 14 Juli 1971 Fotogr Rob C Croes Amsterdam Straat Gebouwen


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland


Pin Op Rijksoverheid Infographics

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel